Armatur

Vi fører kun anerkendte armatur-mærker indenfor VVS og sanitet
Kvaliteten skal være i orden. Derfor fører vi hos Brøner VVS udelukkende VA godkendte produkter. Vi er fører en lang række kendte kvalitetsmærker indenfor VVS og sanitet til køkkener, badeværelser m.v. Blandt andet har vi et godt samarbejde med producenterne af; Grohe, Oras, Damixa, Hansgrohe, IFö, Laufen og Gustavsberg, og er altid klar til at informere om deres nyeste produkter og tilbud.

Spar penge ved at bruge penge på nyt toilet

Vidste du for eksempel, at der er mange penge at spare ved at udskifte dit gamle toilet med et moderne IFö toilet? Vi har valgt at føre ovenstående mærker, fordi deres produkter er af høj kvalitet til fornuftig pris. Hvad enten du mangler et berøringsfrit armatur til dit køkken eller badeværelse, en ny brusekabine, eller overvejer at skifte dit gamle toilet ud med et nyt væghængt, så har vi produktet du søger – i et anerkendt kvalitetsmærke.

Nedenfor finder du eksempler og links til nogle af de mærker og produkter vi fører. Søger du produkter eller mærker, der ikke umiddelbart er at finde på vores – eller vores underleverandørers sider, så kan det bestilles hjem.

Blandingsbatterier/armaturer/vandhaner:

Grohe – www.grohe.dk
Oras – www.oras.com/dk
Damixa – www.damixa.dk
Hansgrohe – www.hansgrohe.dk

Sanitet:
IFø – www.ifosanitar.dk
Gustavsberg – www.gustavsberg.dk
Laufen – www.dk.laufen.com/

Sanitet og blandingsbatteri udvælges sammen med kunden til den specifikke opgave

Alle skjulte rørinstallationer udføres i udskiftelige pex rør for at sikre, at du får den bedste kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller har brug for råd omkring VVS – og sanitetsprodukter. Vi hjælper gerne med at matche dine design-ideer med den mest praktiske og kvalitetsmæssigt bedste løsning.

Kvalitet koster som regel lidt ekstra, men ud fra dine ønsker og behov kan vi sammen strikke en god og billig løsning sammen, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores montører hjælper med installation af VVS og sanitet i hele Hobro, Mariagerfjord og himmerlandsområdet. Skulle din adresse ligge andetsteds, finder vi nok også ud af det. Så ring, eller kig forbi! Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.