Badeværelset

Uanset om du vælger at installere helt nyt badeværelse eller bare renovere det gamle, så er der mange overvejelser du skal gøre dig. Eksempelvis:

  • Fliser
  • Bruser
  • Badekar
  • Gulvvarme
  • Lys

Vores VVS-montører har kompetencerne til at rådgive dig, både når det kommer til udvælgelse af materialer, design, funktionalitet og rengøringsvenlighed. Ved installation eller renovering af badeværelser, bruger vi udelukkende markedets bedste produkter – til den rette pris. Den bedste løsning til den billigste pris giver råderum til eventuelt andre forbedringer senere i projektet.

Stor erfaring med badeværelser

Vi er hos Brøner VVS autoriseret VVS installatør. Der stilles store krav til udførelse og opsætning af materialer når det gælder et nyt badeværelse, for på sigt at undgå store ekstraudgifter på grund af fugt og vandskader. Vi har styr på de krav der i bygningsreglementet.
Derfor er badeværelser også pr. m2 det dyreste og mest komplicerede rum i ens bolig. Man kan dog sagtens installere et flot nyt eller renovere det gamle til en forholdsvis billig pris.

Vi kan projektstyre installationen af dit nye badeværelse

Er du gør-det-selv mand er det vigtigt at have for øje, at du ikke må udføre alt arbejdet selv, når du bygger badeværelse eller renoverer det gamle. Alt arbejde på faste el og vand installationer må for eksempel kun udføres af en autoriseret VVS’er eller elektriker.

Ønsker du ikke at udføre noget af arbejdet selv, tilbyder vi totalløsninger. Her tager vi ansvaret for hele processen med at installere dit nye badeværelse – fra indkøb af materialer til installation. Det sparer dig en masse tid og besvær.

Tag os med på råd – det koster ikke noget

Du er altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du har spørgsmål – Det er gratis, og kan derfor altid betale sig.

Du kan hente inspiration til dit nye badeværelse på de mange spændende undersider fra vores leverandører, og kontakt os endelig, hvis du har yderligere spørgsmål

Uanset om du bor i Hobro, Himmerland, Mariagerfjord eller andetsteds, så kommer vi gerne forbi og drøfter mulighederne med dig.