Fastbrændselsfyr

Et fastbrændselsfyr er til dig, der har adgang til fast træ. Det er essentielt, at du har gode muligheder for fremskaffelse af træ, hvis du vil udnytte de fordele, der er ved et fastbrændselsfyr. Med dette fyr får du en optimal og billig opvarmning af dit hjem.

Rengøring af dit fastbrændselsfyr

For at få den bedste effekt af dit fyr er det nødvendigt at rengøre det jævnligt. Vi anbefaler, at når fyret ikke kører, at du får det rengjort. Dette indebærer rensning af fyret, fjernelse af sod og aske inden du starter fyret igen. Dette tager ikke mere end 5 minutter, hvis du har det rette udstyr.

Lad tvivlen komme dig til gode

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde og derfor vægter vi rådgivningen højt. Er du derfor i tvivl om, hvilket fyr du skal vælge, har vi kompetencerne til at rådgive dig i den løsning, der vil være bedst for dig. Vi rådgiver dig gerne i, hvordan du får mest økonomisk ud af dit nye varmeanlæg samt, hvad der bedst kan svare sig rent driftsmæssigt.

Vi servicerer med fastbrændselsfyr og reparationer heraf i området omkring Hobro og Mariagerfjord. Ønsker du vores ekspertise kan vi kontaktes på telefon: 98 55 40 10 eller mobil: 61 65 40 10.

Vi installerer også pillefyr og stokerfyr.