Pillefyr

Overvejer du at udskifte dit gasfyr eller oliefyr? Så kan et pillefyr gøre en mærkbar forskel på din varmeregning. Du kan spare op til 60 % ved at gå fra et oliefyr til et pillefyr fra Metro Compact, hvilket giver god grund til at overveje at udskifte din nuværende varmekilde.

Vi opsætter hos Brøner VVS pillefyr fra blandt andet:

De to typer pillefyr er gode kvalitetsfyr, som vi kan stå inden for. Anlægget kan også nemt og enkelt tilpasses dit nuværende anlæg, hvis du har sådan et. Med et nyt pillefyr fra Metro Compact kan du selv regulere, efter dit varmebehov. Det betyder, at fyret selv kan slukke og starte, da den har indbygget el tænding, hvilket eksempelvis er oplagt i sommerperioden.

Miljørigtig varmekilde

Med et pillefyr fra Metro Compact får du CO2-neutral varme, herved slipper du for CO2-afgiften for brændslet. Derudover bliver træpillerne næsten helt forbrændt, hvilket betyder at det giver en minimal forurening. Man skal dog være opmærksom på, at et pillefyr kræver mere plads end et almindeligt gasfyr, da du skal have god plads til brændslet.

Vi giver dig den nødvendige rådgivning

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få et pillefyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores VVS-montører står altid klar til gratis rådgivning og sparring. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.

Vi monterer i øvrigt også stokerfyr og fastbrændselsfyr.