Stokerfyr

Bor du på i et større hus eller på et nedlagt landbrug? Så kan et stokerfyr være den optimale løsning, eftersom fyret er velegnet til at opvarme store ejendomme, selvom huset ikke er godt isoleret. Bor du på landet eller på en nedlagt ejendom, hvor der ikke et nogen fastlagt energitilslutning tilknyttet, vil et stokerfyr derfor være det ideelle valg.

Når du skal have et stokerfyr, er det en fordel, hvis du har god plads til fyret, eftersom det kræver god plads til opbevaring af brændslet

Med et stokerfyr kan du fyre med næsten alle typer biobrændsel for eksempel:

  • Træpiller
  • Træbriketter
  • Korn
  • Flis
  • Fastbrændsel

For at få det optimale ud af dit stokerfyr er det vigtigt at rengøre det, så der er mest mulig plads til ny brændsel. Alt efter hvilken brændselstype du vælger, er der forskel på mængden af rengøring. Flis er for eksempel en af de billigere løsninger, men er til gengæld også det der sviner mest. Her anbefales det at fyret bliver rengjort hver anden eller tredje uge sammenlignet med opfyring med træpiller, som kræver mindre rengøring.

Overvejer du et stokerfyr?

Vi giver hos Brøner VVS altid gerne råd og vejledning, hvis du overvejer at købe et nyt stokerfyr eller vil udskifte det gamle. Vi servicerer udover nye anlæg også med reparationer af dit gamle fyr. Kontakt os allerede i dag, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Vi udfører montering og renovering af stokerfyr i området omkring Hobro og Mariagerfjord.

Vi installerer også pillefyr og fastbrændselsfyr.